Citiraj:
Autor RAK
... Negdje oko 2/3 filma jedna od njh pita: "Oče žena preživjeti?" Sva sreča da je je u kino zabranjeno unositi oružje.
|
potpisujem
Citiraj:
Autor Codiac-
...
ne nikako nije izuzetno dobro prenesena prica... ima toliko nelogicnosti kada usporedjujes knjigu sa filmom da mi se plakalo.. Ali ruku na srce donekle dobro su prenjeli knjigu na film.
|
drugim riječima toliko si zabrijo da smatraš da ti je film nedobar, al samo zato što ima neke veze s LOTR-om ti geekovština ne dozvoljava da to kažeš  kuuuul
Citiraj:
Autor Codiac-
Gledao sam ga dva puta i prvi put kada sam ga gledao mi je bio los drugi put je bio ok.
I da Celine Dion mi je zena sa najljepsim glasom koji sam cuo u zivotu, a mogu reci da sam cuo vecinu velikih pjevacica  .
|
drugim riječima, još nisi čuo.. ovak iz vedra neba... Jonnu Newsom? Emilianu Torrini?
Citiraj:
Autor Ladybug
... IMHO, Good Will Hunting je teh best film EVER.
|
IMHO, nekoliko stepenica iznad titanica
Citiraj:
Autor Beren
Ha gle, da su išli vjerno knjigu prenosit, mislim da bi onda svaki nastavak gospodara trebao trajati cca 8-12 sati, a ni tada ne bi sve "vjerno" prikazali.
|
hmmm... za zabrijolce možda ne, al sumnjam da bi itko bio zadovoljan sa vjerno prenešenom knjigom na platnu 
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|