Tema: film Titanic
View Single Post
Staro 08.04.2007., 01:51   #39
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor RAK Pregled postova
... Negdje oko 2/3 filma jedna od njh pita: "Oče žena preživjeti?" Sva sreča da je je u kino zabranjeno unositi oružje.
potpisujem
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
...
ne nikako nije izuzetno dobro prenesena prica... ima toliko nelogicnosti kada usporedjujes knjigu sa filmom da mi se plakalo.. Ali ruku na srce donekle dobro su prenjeli knjigu na film.
drugim riječima toliko si zabrijo da smatraš da ti je film nedobar, al samo zato što ima neke veze s LOTR-om ti geekovština ne dozvoljava da to kažeš kuuuul
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
Gledao sam ga dva puta i prvi put kada sam ga gledao mi je bio los drugi put je bio ok.

I da Celine Dion mi je zena sa najljepsim glasom koji sam cuo u zivotu, a mogu reci da sam cuo vecinu velikih pjevacica .
drugim riječima, još nisi čuo.. ovak iz vedra neba... Jonnu Newsom? Emilianu Torrini?
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
... IMHO, Good Will Hunting je teh best film EVER.
IMHO, nekoliko stepenica iznad titanica
Citiraj:
Autor Beren Pregled postova
Ha gle, da su išli vjerno knjigu prenosit, mislim da bi onda svaki nastavak gospodara trebao trajati cca 8-12 sati, a ni tada ne bi sve "vjerno" prikazali.
hmmm... za zabrijolce možda ne, al sumnjam da bi itko bio zadovoljan sa vjerno prenešenom knjigom na platnu

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline