Citiraj:
Originally posted by Horza
ma jesu tuki. brijem da je display još uvijek u banani. baš sam danas slago jednog i malo se igro... i onda se sjetim... pa kak će pobogu amd raditi u tome kad mu grafička onak fino zblokira ventilator na cpu cooleru, a tv tuner ventilator na VPU... marac kakve su tebi temperature? meni je danas s 2.4b i 9200 s pasivnim i tunerom bilo sve ok, a prije mi se s 2.4b, manli 9200 s aktivnim na VPU i tunerom stvar pregrijavala.
|
Hm ovaj novi ima izgleda visebojni displej, navodno bi trebao biti podrzan i RDS a jos kad bi i bila mogucnost HI-FI i PC moda u isto vrijeme...
Nego kakve su temperature... ovako....
sudeci po MBM-u procesor se grije na 58-67°C kada je upiknuta AGP karta, bez graficke temperatura je 44-50°C.
Temp graficke je 46°C a na nju je namontiran blok za vodeno koji sada sluzi ko pasivac.
Temp unutar kucista je 39°C mjerno sondom..
Temp. Hard diska je 50-56°C sve u svemu cak i nije pretjerano loše uzmemo li u obzir dimenzije i prostranost kučišta, međutim ono što me smeta je potpuno nelogičan smještaj kulera koji je zatvoren AGP kartom.
Baš ovih dana malo radim razne sheme kako poboljsati to hladjenje, izgleda da sam na dobrom putu tako da bu se to mozda u skorije vrijeme i ostvarilo!