Grijeh je imati novu Core 2 Duo seriju procesora a ne overclockati ga, moje misljenje je da je core dosad najbolji intelov proizvod jos od vremena P1, s time da treba naglasit da je intel inace dosad samo unapredjivao staru arhitekturu preocesora tako su nastali P3, P4, noviji celeroni, pa cak i neki Xeoni, ali Core 2 Duo su procesori kojima je intel iz temelja lupio potpuno nov pristup samoj arhitekturi desktop procesora, a tu je naravno i nova 65nm tehnologija integriranja, zato se tako malo i grije u radu, a vec najavljuju i 45nm tehnologiju koja ce po meni biti na neki nacin revolucija u prijenosnim racunalima.
Inace imam E6600 i tjeram ga na 400MHz FSB-a (1600 eff), s mnoziteljem 8, to je dakle na 3,2GHz, uz minimalno dizanje voltaze, stock cooler u full loadu nece preko 50-52 stupnja, uz malo jace dizanje voltaze na recimo 1,45V moze potegnuti bez problema na 3,6GHz ali tu se vec pocima i osjetno jace grijati u radu, performance su zivo ludilo, pogotovo na visti, kodiranje u divx, preko 100 slicica u sek. i to je sve skupa odlicno pogotovo za potjerat recimo 8800GTX na DX9, zasto na DX9, jednostavo zato sto je 8800GTX gladna procesorske snage na DX9, vidjet ce te na visti s ovim hardverajom kad budu poceli izlazit prvi naslovi koji su optimizirani za DX10, u tom slucaju G80 pocima iskoristavati svoje resurse sto ce rezulirati smanjenjem "gladi" za centralnim procesorom. Dosta fizikalnih proracuna nece uopce izvrsavati centralni procesor, nego G80, jedva cekam novi Unreal Tournament... Veliki

nVidiji na izuzetnom grafickom procesoru uz zamjerku sto je na 90nm tehnologiji integriranja a ne na 65nm, ali tako je to u neprestanoj utrci kada treba sto prije potuci konkurenciju.