View Single Post
Staro 06.04.2007., 16:00   #8
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ajde izmjeri kada si doma sa Coretemp-om ( http://www.thecoolest.zerobrains.com/CoreTemp/ ). Dobit ćeš temperature direkt iz jezgre i time će biti mjerljive sa mojim temperaturama, pa da vidimo

Moje su idle 30°C, load 42°C (za topliju jezgru jer ima razlike među njima) - HyperTX na automatskoj regulaciji (u load-u je na ~1000rpm-a).

Što se memorije tiče, mogao si navesti koju imaš, pošto nemaš siga ili Moj komp opciju ispod nicka. Ali uvijek možeš probati staviti niže, mada koliko sam ja eksperimentirao sa time, pokušaj ići na što viši takt memorije (idealno je sve preko 800Mhz).
Probaj sa nižim latencijama (samo da napomenem, command rate od 2T je normalan za DDR2 memoriju), najgore kaj ti se može dogoditi je da ne boot-a i da trebaš ili čekati da proradi automatsko vraćanje defoltnih postavki (ako to ima BIOS) ili resetirati CMOS spajanjem kratkospojnika.

EDIT:
Moj bed - čitao sam odmah zadnji post, a samo sam išao gledati u profil dal piše kaj u sigu. Ali opet, svejedno nemam pojma dokle će ići i sa kakvim latencijama ta memorija

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 06.04.2007. u 17:01.
Vuco je offline   Reply With Quote