View Single Post
Staro 06.04.2007., 15:17   #199
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Ladybug Pregled postova
Playlist Tree i Queue Manager su kakti alternative Explorer Tree-u, staviš u Components folder i u Config Settingsima samo staviš u kod da ti treći panel (Browse) ne otvara Explorer, nego Playlist Tree Panel /Q Manager. I to u izgleda ovako. Nisam skužila u opcijama kako se podešavaju folderi sa glazbom. U konačnici izgleda ovako:

Još ne znam di se nalaze File, View, Edit i ostali, niti di mi je opcija za repeat playlist/tracks/album,shuffle itd. Onak,

Hvala, Morph.
Ne znam za taj Playlist tree i queue manager - ne koristim ih, ako se pozabavim sa tim malo kasnije budem napisao ako naletim na odgovor.

Sto se tice menua i ovog repeat itd. - klik na zupcanik pa saltas lijevo-desno dok ne naletis na onaj dio sa dropdown playlist i buttons tamo ti je playback oreder menu i ovaj file/view/edit menu. Moguce da ako ne koristis tamnu temu
koja ima odredjenu kombinaciju boja da neces odmah vidjeti Menu nego tek kada misem predjes preko njega (nalazi se odmah iznad buttonsa)

Ja koristim taj setup od pocetka (znaci vec duze vrijeme) i jos otkrivam neke stvari.

Nema na cemu.

Zadnje izmijenjeno od: morph. 06.04.2007. u 15:27.
morph je offline   Reply With Quote