View Single Post
Staro 05.04.2007., 19:14   #195
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Yelo! Od jučer popodne se upoznavam sa Fofrom. Stavila sam si Explorer Tree al ne znam kako promjenit font u neki fensi koji već imam u Foobaru, tipa bebas. Također me zanima u Explorer Tree-u kako staviti da mi otvara samo određene foldere (u kojima držim glazbu). Stavila sam mu u opcijama da mi očitava samo mp3 i wma formate, al mi očitava sve drugo kaj imam, foldere i sve. look:
http://img489.imageshack.us/img489/246/foomu3.jpg

Playlist Tree nisam skužila di ga napunim sa svojom muzikom. Samo mi pokazuje neke playlist entries koje sama nisam napravila. A taj bih radije uzela. Queue Manager u tom rangu nije niš pokazao, zapravo samo sam skužila podesiti backround i text color lol, ali ne i ostale stvari. U principu bih samo neki koji kao i u ColumsUI pokazuje ono kaj imam napunjeno u Media Libraryju...

Dalje, na tabu Playlist ne znam kako sortirat stvari po directory structure. samo po artistima/albumima itd.

I još idem probrowsat ponovno temom za onim nekim dll-om koji grabba covere s neta i meće ih u jedan folder, koliko sam skužila, jer mi većinu mojih neće očitat, koliko ih god ja risajzala ili rinejmala. Zapravo oće samo one koji su u redu kaj se tiče sfv-ova i tagova, ali i neke koji su mu, eto valjda zgodni...

Hvala na odgovorima!
Ladybug je offline   Reply With Quote