View Single Post
Staro 05.04.2007., 13:40   #296
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
komentari...

filing je super, realnost je ok, i što se tiče neprijatelja, bilo ih je previše i dosadni su al ipak je torealno, kad se nađu preciznija brža i jača oružja lakše ih se riješit, istraživanje i lunjanje je naj, ne držim se samo priče, naprotiv volim čim više ić dalje i tražit nove zadatke, a onom glavonji od trejdera s početka sam došao tek 2 put od početka igre, a sad sam u baru....
nije mi se išlo skroz tam po nagrade, kad su vrijednije šetnja, novi predjeli, čeprkanje po tuđim stashovima, cijevima, natjeravanje vau vau, branje gljiva dok grmi noću, sluškivanje režanja, pretraživanje olupina, milina, trčanje kroz radijaciju i izobličine s pljucom u rukama, branje artifakata;
hardver - tek kad se ima para i novog hardvera onda je milina - bez toga propusti se pola doživljaja, a opet postoje načini optimizacije...
isti FAllout samo nema onih slučajnih naleta na gamad kad se putuje mapom,
a ideja i priča su Mad Max + katastrofa koja se dogodila u nuklearki, ne znam kaj su čekali do sad? +moderna oprema preglednik, radar ,artifakti pa mutanti, vojska, samotnjaci bauljaši + stari dobri ganovi,,,, meni milina sve
10/10 ništ mi ne fali
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote