View Single Post
Staro 05.04.2007., 12:19   #91
Striček
Write in ©
Moj komp

Striček's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Usporedio sam s onim što sam imao - PC. Niti nisam napisao da je grafika na PS3 bolja ili lošija od Xboxa ili ne znam čega, već da je sama po sebi odlična. Nisam fasciniran, to bi bila prejaka riječ, no da je za moje pojmove zabave PS3 jedna od najidealnijih stvari je - no to je moje mišljenje i moj ukus.
Kao što sam i napisao u članku, PS3 ima svoje tržište i kupce. To je PSX generacija koja je igrala GT i slične naslove i za njih je pitanje isplativosti manje bitno.
Ono što se cijelo vrijeme provlači kroz ovaj topic je ideja zamjene PC-a s PS3, što je apsurd. Ili, bolje je PS3 ili Xbox. Kao i za sve ostalo na ovom svijetu, svatko ima pravo na izbor i mišljenje pa bogme i u ovom slučaju. Meni je možda PS3 dobra stvar, no hoču li ga kupiti - vjerojatno ne jer nedam 5 somova za tako nešto. No, ne dam ni 3 ili koliko već dođe Xbox jer mi jednostavno ne treba. No da imam para imao bih ih sve doma.
Jedino što je mene zadržalo duže od 20 min na PS je ProSoccerEvolution.
Inače zašto je apsurdno komparirati PS i PC u kontekstu zamjenjivanja?
Praktički tu se radi o istim tehnologijam "sličnih" namjena samo što je ovaj isključvio vezan za igranje. No ako za iste ili približno iste pare možemo dobiti bolju stvar onda je relacija PC i PS itekako vrijedna komparacije, pogotovo u ovom cijenovnom razredu.
Da, zaboravio sam napomenuti kako je velika prednost PC što ima daleko veći izbor kontrolera za igranje što daje veliku prednost kod simulacija....ako simulacije uopće postoje na PSu.
Ne znam kako tu stvari stoje sa patchevima no i u mreži PC je nedostižan kao i u online zajednici.
Stoga zašto dati 5000kn samo za igranje?
Striček je offline   Reply With Quote