View Single Post
Staro 05.04.2007., 09:20   #290
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
moram reci da sto se tice pucanja malo su previse zabrijali na "realnost" covjece sa normalnim pistoljom sam precizniji nego VOJNIK iz igre tako da pretjerali su malo..

inace igra je nevjerovatno teska na stalker modu.... a sad kad sam poceo neda mi se izpocetka na nekom drugome...

inace ima tko kakav hint za zastitu od radijacije ? vise sam puta umro od nje neg od metaka..
Pa kaj se pucanja tice, ja nisam imo problema, realno je vise manje.
U pocetku je dosta tesko, jer em kaj smo naviknuli na easy pucacine di se umire od 1 metka u ruku, em kaj su slaba oruzja, pistolji, shotgun je zakon, al sam za blizu.

Kad dobis kalasha u ruke, e onda kick ass + optika, nahebali su...

Poslje dobis hebenija preciznija oruzja, koja rade veci demage + optika, nema ti ravna.

Kaj se radijacije tice, pa nemoj hodat po mjestu gdi je ima, izbjegavaj, sem ak bas ne moras ic tam, ak vec se ozracis imas one injekcije protiv radijacije, il to il Vodka, sam kaj posle vodke si pripit pa loshe nishanis...

Nda, naiso i ja sad di ima Gaus rifle, moram se sam popenjat na vrh zgrade di sam skinuo lika s njom.
jos malo pa kraj, al su sad svi pomahnitali u centar, pocela mi je igra shtekati od silne ekipe, izgleda da bum ih moro sve poskidat da bi mogo ic igrat dalje