View Single Post
Staro 04.04.2007., 22:56   #79
Beren
PC Ekspert šerif
Moj komp

Beren's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Autor CatKiller Pregled postova
PS3 launch je dozivio totalni fijasko u cijeloj europi:

http://www.ukresistance.co.uk/labels...0ON%20PS3.html

Doslovce po 50ak konzola je nabacano u svakom vecem ducanu jer ih nitko ne zeli kupiti, a "pozurite dok jos ima" fore ne pale uopce

Najbolje da pitate Sony predstavnistvo za komentar

Eh kako volim kad velikoj korporaciji nesto propadne

edit:

Mozda je prerano da potopimo blu-ray, ali posto je PS3 konzola trebala biti odskocna daska novog formata... zakljucite sami.

Kaj nije to stranica na kojoj se skupljaju pljuvači Sonya? Nekak mi se čini da nisu baš najobjektnivniji.

Moram priznati da nemam pojma kak je prošao PS3 launch u EU. Meni se konzola sviđa i mislim da nije previše skupa za onoj ka nudi ciljanoj skupini, posebno ako uzmemo u obzir koliko para Sony gubi po svakoj prodanoj konzoli. Da sam korisnik koji se ne želi zezat s hardverom i softverom nego me samo zanima da mogu odigrat kvalitetnu igru (s frendovima po mogućnosti) i gledat filmove, slušat mjuzu, PS3 je bez sumnje mrak. Meni kao meni je previše ograničen i kupio bi ga da imam viška para (a nemam viška para).

I opet moram ponovit onu staru da ne žive svi u HR i da nemaju svi niske plaće. Cijena PS3 za nekog amera ili žitelja zapadne europe ne predstavlja zalogaj oko kojeg treba raditi nekakvu posebnu buku. Da, skuplji je od starijih konzola, ali cijena kao cijena i dalje nije nešto posebno.
Beren je offline   Reply With Quote