Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 05.12.2003., 11:17   #640
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Question koji maxt faktor...???

Citiraj:
Originally posted by AMD
Mitzek oprosti za onaj gore post. Neznam kaj mi je došlo da tak nekaj napišem. Valjda sam zaboravil da je moj Maxić od 120Gb još uvjek kod tebe.
Zato te još jemput molim za oprost za one gore izgovorene bedastoće.
Molim se za dugi život svog Maxića bez bjelog dima.
I od sad na dalje bum dobar.
Časna pionirska ovaj žderonjska.
kakaf max faktor.....kaj ti bele miseve fatas po zidu??????ja izricito odbijam insunuacije da koristim kreme za pomladivanje!!!!
ali sam imal neki hard bez vlasnika(ili od vlasnika bez pameti!!)...njega sam trampil za onu grafulju od Paskea.....

hee-hee......ma nis ja kak ti da bi nekom prazni hard donesel...ja to nafilam pa kud puklo da puklo...... anyone..???jel lazem??? ne.........

btw,ak hoces povrat , tj denacionalizaciju opcenarodnog dobra(harda ..) ,moral bus skup z Paskeom polagat ispit iz darezljivosti....pred ispitnom komisijom Zderonja i to sa predsjedavajucim,DR RAKOM..koji bu presudil o kvaliteti HW(sir,kulen,prsut,odojek,janko...),a i SW(vinceko,pifica,mirogojcek,amaro,pelinkovec,bambusi,sokici i dr.....)
tek ak zadovoljis na tom teeeskom ispitu mozes sa strepnjom docekati primopredaju... haug,ja rekao....

ili se bum dal podmitit s 2-3 pife u Lobelu..... jel protif narodne vlasti ne pomaze nis,kak kod da okrenes,oni zguze tebe ,a ne ti njih!!
mitzek je offline   Reply With Quote