View Single Post
Staro 04.04.2007., 09:47   #4
ulixes
Registered User

ulixes's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Puno hvala za savjete i odgovore.

Dakako, radio sam nabrzaka i problem je druge prirode. Naime, na tom disku, čiju particiju ne mogu oduhoviti, jutros sam natašte napravio analizu. Tamo najobičniji FDISK pokazuje nešto drugo nego Windoz koji se uspio uredno instalirati. Takvu zbrku nisam u životu vidio, a poslijedica je resajziranja particija s PQ PM, potom instaliranja Viste, pa formatiranja, pa nabacivanja W2k plus Linux, potom brisanja particija kod instalacije Windoz XP i tako sada pogrešno pokazuje aktivnu particiju (brka primarnu i extended), krive labele i da se ne hvalim više.

To se valjda i može dogoditi kada se koriste grafička sučelja i puno kemija. Začudo, do sada je radilo, a disk mi je služio kao probni za sve što mi padne u ruke.

Kako mi nitko nije dodjelio titulu, napravt ću to sam: ja sam magarac s dugim ušima. OK, pokupit ću mrežno sve od SW što bi moglo valjati i potom uništiti particije i ostalo, pa reparticionirati jer je HDD dobar.

Imam ja i treći i četvrti disk koji nisu "d hel fast" ali su uredni što ću i provjeriti pa će valjda i dobri stari Ghost 2003 sve uredno prepoznati.