View Single Post
Staro 03.04.2007., 21:59   #15
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Heh, ja ti mogu reći razliku između LG-a L204WT i Samsunga SM 940BW koji se oba nalaze na mom radnom stolu... Samsung je odličan monitor, po meni malo presvijetle slike i poprilično nevjernih boja (posebice crne i bijele). Njegove "atletske" sposobnosti su odlične i ghosting je neuhvatljiv. Ukupno je vrlo solidan monitor za lovu koju košta. LG-a sam kupio nakon što sam ga imao prilike sučelit sa 205BW, premda nakratko, i slika mi je djelovala puno "življe".
Sad je Lg na stolu i mogu reć samo najbolje o njemu... Ima TN+ matricu koja glumi 8 bitnu boju, nije pravih 8 bita ali nije ni 6. Nebi vjerovali, ali crna je stvarno crna na tom monitoru, kao i što su poprilično vjerne ostale boje (uključujuči bijelu). Vidni kut po horinzotali je nevjerovatan, no po vertikali, po mom mišljenju, ne dostiže specifikacije. Pi većem kutu gledanja bijela lagano prelazi u rozu... Ghosting ne postoji. Uglavnom, mene je monitor privukao manjkom filtera, odličnim horinzotalnim vidnim kutem (koji ne mijenja boju na ekranu čak ni iz većih kuteva), brzom matricom i za tu cijenovnu klasu nevjerovatno vjernim prikazom boja, posebice crne. Zamjerke su vertikalni vidni kut, skromne atletske mogućnosti i "backlight bleeding" pri vrhu ekrana.
Ako manji Lg brat imalo prati većeg po vrlinama, ja bih uzeo Lg-a.
Kristijan_7 je offline   Reply With Quote