View Single Post
Staro 03.04.2007., 21:37   #9
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Of kors da znam da vas ne placaju. Odnosno znam dobar dio vas, pa znam da ne bi na to pristali. Ali malko dramatike ce taknuti ljude u zivac i potaknuti ih da napisu odgovor na ovaj thread umjesto da si samo misle "koji konj, pa kakve veze ima kaj pisu o igrama?" ili "pa da, mozda bolje da nas ne spamaju vijestima o igrama jer ocekujem da vijesti na PC E budu korisne".

A reakcije na ovaj thread su mi interesantne, jer ako sam ja jedini koji ne bi htio u skoroj buducnosti, na PC E citati o svakoj novoj igri (bez obzira na platformu) onda cu sutit i trpit. I nemojte me krivo shvatit, neke stvari zasluzuju biti u vijestima PC E, makar bile igre. 9 milijuna prodanih primjeraka igre, 4 milijuna expanzije u 24 sata, tisuce ljudi cekaju ponoc da kupe svoj primjerak, Korejske televizije prenose Starcraft meceve uzivo sa komentatorima, nije zdravo sjedit pred kompjuterom 5 sati bez spavanja... i mnogo drugih.

Ali izaslo je 5 novih igara za playstation... pa nisam siguran ni da je to vijest na www.gamer.hr (nakon provjeravanja vidim da stvarno nisu objavili tu "vijest").

Ako sam te uvrijedio Horza, ili nekog drugog, sorry, nije mi bila namjera. Ali mi nikako nije jasno kako jedna informacija, poput 5 novih igara za igracu konzola moze biti vijest bilo gdje, a kamoli na siteu ala PC E. I zanimalo me sto drugi misle o tome.
Elven je offline   Reply With Quote