Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 04.12.2003., 18:33   #631
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: ish,vish.......

Citiraj:
Originally posted by mitzek
mudro zboris ...,o, ti ATI magu!!!!!!!!
jer da se provede zadovoljavajuci postupak mirenja,treba se i prvo dobro sposvaditi!!!!(tak veli ona moja....a onda je valjda tak!!)
kaj se obestecenja tice:: pa nisam ja izbirljiv,nemora vu birtiji..more i domace,dapace!!!!

sam ti ja nebum prikrivka za onu tvoju,koje se bojis kak vraga(inkarniranog...)...molim lijepo ..i Zderonje i ja dojdeme ti na vrata z gartruzama i boozom(bocom necega,proforma!!),udarimo rukoljub tvojoj zeni i nadasve punici i sjedamo za stol!!!!!pa se ti pokazi ko pravi gazda i repriciraj nam ugoscavanje ala slavonska svadba(tm)!!!!!!

ja sem valjda gori i od tebe..kad mi je jenput AMDEJAC pobegnul pre nek sam ga uspel nahranit zi sekelijem....plakal je 2 kedna po forumu kak je presel gladen od mene!!
sad nemoj i ti ponovit moju gresku.....poravi dojam o Prigorcima...nemoras pravit svadbu..nek bu kak na krstitkama i dobre!!!!:burn:
ili bus navlekel papucice i rekel da se tvoja baba srdi kad ti nekdo tvoj dojde vu goste!! .....pa onda nebu papati nami.. a ti bus iskal ispisnicu iz Zderonja...a to opet nemre projti BEZ OPROSTAJKE!:burn: :burn: naje si kak god okrenes!!!!!
Je .... lafko je s tuđim po koprivami mlatit. Siguren sem da tvoj dragulj obožava kad ti dojde 6 mulcof navek žajnih i glajnih kaj se glasaju kakti biki kad im dojde sezona.

Ali dobre .... još pak nis vu žderonjama, ali bez obzira za domaću papicu bi se mori i mogli dogovoriti

Domaći kelj vas navek čeka - fini, angeli bi ga jeli, samo da zube imaju
Paske je offline   Reply With Quote