Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 04.12.2003., 16:45   #630
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking ish,vish.......

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Kaj god...i to veli netko ko je kakti trgovac
Ko da neznaš da se postotak dogovara PRIJE

Osim toga Žderonje su po vokaciji zainteresirani pribivati tam gdje je janko i dobra stara njasvi
A i tak bi trebal fatat Jančića za osiguranje pa mi bude usput.

Dakle-glede i unatoč...nebu suda nego bu se provodio postupak pomirenja.
mudro zboris ...,o, ti ATI magu!!!!!!!!
jer da se provede zadovoljavajuci postupak mirenja,treba se i prvo dobro sposvaditi!!!!(tak veli ona moja....a onda je valjda tak!!)
kaj se obestecenja tice:: pa nisam ja izbirljiv,nemora vu birtiji..more i domace,dapace!!!!

sam ti ja nebum prikrivka za onu tvoju,koje se bojis kak vraga(inkarniranog...)...molim lijepo ..i Zderonje i ja dojdeme ti na vrata z gartruzama i boozom(bocom necega,proforma!!),udarimo rukoljub tvojoj zeni i nadasve punici i sjedamo za stol!!!!!pa se ti pokazi ko pravi gazda i repriciraj nam ugoscavanje ala slavonska svadba(tm)!!!!!!

ja sem valjda gori i od tebe..kad mi je jenput AMDEJAC pobegnul pre nek sam ga uspel nahranit zi sekelijem....plakal je 2 kedna po forumu kak je presel gladen od mene!!
sad nemoj i ti ponovit moju gresku.....poravi dojam o Prigorcima...nemoras pravit svadbu..nek bu kak na krstitkama i dobre!!!!:burn:
ili bus navlekel papucice i rekel da se tvoja baba srdi kad ti nekdo tvoj dojde vu goste!! .....pa onda nebu papati nami.. a ti bus iskal ispisnicu iz Zderonja...a to opet nemre projti BEZ OPROSTAJKE!:burn: :burn: naje si kak god okrenes!!!!!
mitzek je offline   Reply With Quote