View Single Post
Staro 03.04.2007., 02:06   #69
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
lol, moram nesto napisati....sad sam tek procitao ona dopunjena pravila trznice....koja komedija
sva cast na trudu, pokusalo se sasjeci u korjenu sve sto je nepozeljno ali unistava se duh trznice u potpunosti nekim od pravila. nedavno sam citao ono dobri/losi trgovci (btw, nitko me nije spomenio nigdje, ni valjam nit ne valjam ocito ) i vidimo opise tipa, "covjek mi je poslao xxxx, bilo mi je hitno, nisam imao love, dao mi na lijepe oci. ja mu platio ovaj tjedan i svi sretni".
sve ok, ne? sad, ne znam za ove klince ali ja nikad ne bi isao nekog zicat nesto na tu foru preko PMa. mozda jer od osobe tako forsiras da ti otovreno kaze "odj***, ne vjerujem ti nist" . ne vjerujem ni da su drugi previse drugaciji (osim ako nekog ne znas osobno bas). no bubnit na thread tako nesto pa ako prodavac ocijeni da si mu pouzdan ili sta vec i kontaktira te je koliko sam primjetio prilicno normalno medju starijom ekipom ovdje. ili, bilo je normalno, sada je zabranjeno.
ima toga jos, ne da mi se pisati sve sto mi je palo napamet dok sam citao, vecinu sam i zaboravio, kasno mi je, ovo je bilo pri dnu pa ostalo svjeze
a zasto sve? zbog bumpanja...jel se ne moze na trznici "zamrznut vrijeme" tj da thredovi ne skacu na vrh kod novog posta? nisam se nikad igrao forumima pa ne znam ali eto zivom me zanima. to bi po meni bilo najbolje rjesenje. tko stvarno nesto zeli kupit listat ce nekoliko stranica, prodano smo vec (zapravo ja sam vec, ne znam jel jos tko?) rekli da se brise s foruma, dakle sve sto postoji bilo bi otvoreno za prodaju, mozda me netko i poslusa ako bi islo ovim sistemom.

ono, stalno napadamo prodavace a zapravo su kupci lijene guzice kojima se ne da provrtiti par stranica oglasa
greg SE je offline   Reply With Quote