Bit cu iskren, bez uvijanja posta u celofan. Jel vas Sony ili njegov zastupnik u RH placa da promovirate PS3? Recenziju PS3 sam mogao razumjeti, dapace bilo mi je drago da sam je procitao iako nije bas standardna PCE tema, ali objaviti vijest da su izasle nove igre za PS3? Od kada PCE objavljuje vijesti koje spadaju na
www.gamer.hr? Iskreno ne sjecam se kada ste objavili izlazak neke igre u vijestima, osim ako naravno uz sam izlazak igre nije bilo drugih zanimljivosti, poput hrpe ludjaka koji cekaju cijelu vecer da dodje ponoc i da se Algoritam otvori (pozdrav svima koji su bili tamo, meni zao sto sam to propustio, jer sam iz prve ruke cuo da nije bilo boljeg nego propisno proslavit kupovinu TBC-a do kasno u noc).
Mozda sam ja senilan, pa se ne sjecam da su ovakve vijesti standardni dio PCE-a.
Mozda vas stvarno placaju za to, u tom slucaju bih volio da pise placeni oglas. Ako oglasivac na to ne pristaje, a vama treba ta lova da bi PCE odrzali na zivotu, onda cu se posut pepelom i sutit.
Mozda se samo pokrala greska, ljudi smo, dogadja se.
Last, but not the least, mozda vise necu morat posjecivat gamer.hr i pceskpert.com nego samo PCE?