Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 04.12.2003., 12:00   #621
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: ma koji kelj,kakvi bakraci......

Citiraj:
Originally posted by mitzek
ja bi to po kratkom postupku......dopelal Zderonje kod "onog tam gazde pred cijom se birtijom furt nekaj okrece" ,zvezal bi ga polik nas....a onda vudril jest i pit i podrigivat i hincat se...njemu normalno zapreti gubcek z kakvom krpom da nemre protestirat....i na kraju jos racun i trinkgeld z njegovog pubelara spuknuti........
mislim da drugi put nebi napravil takvu gresku u koracima...( a ja se jos zauzel za njega da ga "iniciramo i inguariramo " v Zderonju!!!-zar i ti sine Brute??? )

molim lijepo....DR RAK je napravio iskorak prema razumnome razmisljanju...(JANJE JANKO) i shodno tome preporucam da se vodite time kao mislju vodiljom....

paske.....? jos bus i dobro prosel...!!decki bi te hitili na leso,mislim kelj...ami ti damo da lovis dimove dok jedemo.....ha,kaj ni bolji RAKOF prijedlog???
Hjebem li vam ....

Vidim ja da bu me ovaj zajeb koštal kulike i 9800 pro

Nemam ja niš protif počastiti cijenjene žderonje, samo kaj vi si skupa morete požderat više nek kaj morem zaraditi

Niš - zmisli nekaj kaj manje košta po džepu, a opet bu mi bilo žal kaj pesu za ono kaj sam napravil.

Ili još najbolše - se dogovorimo kad mi nema žene doma, pa onda vudri po sarmi dok vam se želuci ne raspukneju

( vus put - ja sem židof - imaj to na umu kad z menon posluješ )
Paske je offline   Reply With Quote