Kao prvo .... KAJ SI TI LUD BOG TE NIMA RAD .... Reči mi nekaj ženi, pa bi mi jajca na štriku visila. Nebih oral sljedećih 20 ljet ( ko zna ko bi nju

). Čkom budi, vrag te zel
Kao drugo .... Je, čujte, gospodo cijenjeni suci suda žderonje (tm) - ja tega nis niš krif. Nekaj sme se pregovarali o trgovini, ali penezi nisu prešli z ruke vu ruku niti je pluvačka našla svoje mesto vu šaki prije rukovanja. Prosim lepo gospodo cenjeni suci ovega časnega Žderonje suda, da shvatite perfidnu i prljavu igru slobodne trgovine, vu datom trenutku nisem bil vu mogučnosti prodat datu lepotu cijenjenom gosponu žderonji - Mitzeku. Ja sam se nadal da bu cijenjeni, zajebani, Zagorec tega shvatil i da do ovega ne bu morale dojti. Da se pravica na sudu išče. Ipak če je tak, a tak je, ja prosim cijenjeni sud da odobri mojoj malenkosti pokoji dan da iznese svoju obranu - čim je složi na najbolji moguči način.
Ipak, cijenjeni Žderonje suci - voljen sem prihvatiti kaznu, ukolike ni preteška, bez pogovora iz poštovanja prema kolegi Mitzeku. Vukolike kolega Mitzek ne odustaje od astronomske zadovolštine, ja nema drugega izbora neg se braniti na sudu časti vu Lobelu - dok ne padnemo pod stol. Kaj se žederila ftikavlje - tega bude bila, predlažem, izvan sudska dogovorština između dve sukobljene strane.
Na kraju bi same štel reči kak je gospon Mitzek meni zel 2 metra mejaša i da se samo zna s kakovim gosponom imate posla - da mi je zemlje z ovih žulevitih ruk zel, pa mi sad deca moraju odojka i prasic gladni biti.