@gorluk; ok-ok-ok...samo me to zanimalo...dakle, ide 64 x 64 x 64...sad mi je jasno...hebemu, te kombinacije se uopce ne sjetih!

...a jesam mulac...
ok, moja greska, priznam, pitah prije nego sam skljuvih kako se dobije taj broj(a jos si i napomenuo rgb). nemoj se ljutiti gorluche...

thnx za info!
nisam nigdje rekao da bi ljudi trebali uzimati phil zbog p.panela, nego zbog tvojih rijeci(a i ocitih dokaza) da je bolji od sm, u ovom konkretnom slucaju, a ne zbog p.panela. ok? tu si me krivo shvatio!!!
evo ovdje mozes vidjeti, citiram sebe;"Ovo ti je sad malo...bljesavo...Slozili smo se da je phil bolji od sm
inace,
a jos i zbog p.panela"...vidis ono inace, pa nastavljam u ovom stilu...plus k tome imaju i p.panel. dakle, bolji su a i imaju garu na m.pix.
jel sad sve 5? pozz!
@vasili; neznam razliku izmedu 205 i 206...nisam vidio 206...htio sam obican mon, ne wide, pa kad sam vidio 205, 206 me nije bas zanimao a i u linksu mi ga nisu htjeli otvoriti(ljencine!), otvorili su samo jedan, ovaj philips.
@mailman; neznam! kaj?
ma kuzim sve cim je rekao 64 x 64 x 64...bwah...uopce ne registrirah RGB...ku'is, ne!? ide za svaku boju 6 bita, dakle 2^18...argh...ma nije ni bitno, sad je sve jasno ko suza.