View Single Post
Staro 02.04.2007., 11:51   #16
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Inaće se modeli grafičkih kartica sa 512Mb kupuju ako imaš veći monitor i igraš na rezolucijama od 1600x1200 na dalje! Modeli sa 512Mb imaju malo sporiju memoriju od modela sa 256Mb ali se zato lakše nose sa visokim rezolucijama!

Gainward BLISS je odlična marka i grafička je sigurno dobra ali ne znam koliko možeš dobiti na performansama sa tih 512Mb. Ako igraš igre na rezama do 1280x1024 onda je po mom mišljenju bolja kartica sa 256Mb (zbog brže memorije)!

U svakom slučaju, ja sam bio veliki fan ATI kartica ali kada sam prešao ne nVidiu rekao sam da više nikad nejdem na ATI

Što se OC-a grafičke tiće, to ti je stvarno nekaj najjednostavnije kaj postoji (teže je windowse snimiti nego grafičku OC-ati) Nemreš nikaj zeznuti. Naravno nesmiješ pretjerati (mada ti niti ne dopušta nVidia da pretjeraš - vrača ti na prethodni siguran OC ako si nekaj zeznuo)! Uzmi si 7900GS i kad složiš komp i sve javi se pa bum ti pomogao oko OC-a Ipak je neusporedivo jača od x1950PRO kada se OC-a!

Evo ti još jedan koristan link koji volim davati ljudima da si malo prouče - http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34406

To ti je taman test Gainwardice
Bartuc je offline   Reply With Quote