View Single Post
Staro 02.04.2007., 09:24   #4
Sartoris
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2007
Gorluk, hvala ti na tako opsežnom odgovoru. Vidio sam u nekim tvojim ranijim postovima da jako hvališ E4300, upravo radi male razlike spram E6600, a pogotovo što se tiče isplativosti overclockanja. No s tim nemam iskustva i ne bih se rado sam u to upuštao, pa sam, nakon ovoga što si napisao, još malo prolistao kroz recenzije procesora i čini mi se da bi E6400 bio možda neka zlatna sredina (1674 kn u Ve-milu) s obzirom na njegove postavke. Bi li u tom slučaju odgovarala matična Gigabyte 965G-DS3? Što mislite o tome?

Buđet mi je, naravno, ograničen, pa se ne bih želio upuštati u troškove ako je, kako ti kažeš, dobit samo oko 10%.

Što se tiče grafičke kartice, zanima me i vaše mišljenje o Gigabyte Radeon X1950Pro 256MB DDR, PCIE, TVout, Dual DVI (1.389,64 kn u Ve-Milu) koja je jeftinija od 8800, ali je, kako sam čuo, također jako dobra. Može li ih netko ukratko usporediti ili dati možda neku bolju alternativu GeForce8800?

EDIT: Također me zanima je li uz takvu nadogradnju pametno kupiti i kakav dodatni cooler (jer imam prilično loša iskustva s pregrijavanjem procesora), npr. Zalmanov o kojem čujem da je vrlo kvalitetan. Zahvaljujem još jednom.

Zadnje izmijenjeno od: Sartoris. 02.04.2007. u 09:38.
Sartoris je offline   Reply With Quote