View Single Post
Staro 02.04.2007., 08:15   #30
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
jedno pitanje... zašto bi itko ikada htio benchat ps3 ili bilo koju drugu konzolu? ali ikada, u povijesti svemira. to bi bila jedan od najmaloumnijih testova koje bi itko ikada išao raditi, i nekako mi se čini da je Theo pl. PoValich jedini kome bi takvo nešto palo na pamet. I njegovim padawanima, ofkors. igre i sav ostali softver za konzole je proprietary rađen. to je ko da dođe electronicarts ili netko drugi, uzme točno moj kompjutor i točno za njega napravi verziju neke igre. i kaj onda ikome znači bilo kakav benchmark, kad sve ovisi o developeru, a apsolutno ništa ne ovisi o konzoli. I onda moj sempron 10 puta poždere bilo kakvu 687-jezgrenu zvijer s milijardutrilijuna RAMOVA zato kaj developer nije imao potrebu raditi SMP podršku za igru. ovo je bilo primjera radi. uglavnom, mislim da su svi skužili kaj hoću reći. nikakav test ne može pokazati snagu bilo kakve konzole. to može samo real-life performance.

snaga računala je apsolutno nebitna. bitan je user experience.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline   Reply With Quote