Citiraj:
Autor sfreak
Ali onda mi se cini ovaj R60 bolji sto se tice grafe, a koliko sam skuzio u temi od vranoge1, R serija IBM-a tj Lenova je poslovna, a oni su kao malo robusniji i izdrzljiviji.
Ma ne treba mi neka luda grafa jer ne igram stalno igrice. Iskreno mozda mjesecno 1-2 puta upalim neku igru u stilu (Colin 2005 ili Neki NFS),ali bih vrlo rado po mogucnosti sto bolju grafu naravno.
|
ako ti ne smeta šta je normalni 15" a ne wide onda definitivno R60 bez ikakve dileme. vjeruj mi kad u živo vidiš i probaš pod rukama R60, Toshiba i ostatak konkurencije ti se budu činili kao igračke. istina je da je nekima crn i ružan, ali takav bude i za godinu dana dok ove srebrne šminke neče ni približno dobro izgledati nakon istog vremena.
koristim IBM-a. nosim ga u ruksaku, unutra pokoja knjiga, adapter... i nikad ne ramišljam kako ga budem spustio na pod i da li se budem naslonio negdje sa ruksakom. njegovo kučište mi to dopušta
nekad sam isto tako gledao toshibe jer su mi bile ljepe i dobro karakteristike, no sad gledam druge stvari kao šta su izrada koja je po meni ključna stvar na laptopu.
inače R60 ima drugih prednosti zato šta je Thinkpad linija (poslovna ) koja ima posebnu konstrukciju unutrašnjosti (tzv. rollcage), senzor pokreta koji gasi HDD kod naglih pokreta, hard disk montiran preko gumenih vodilica a ne šerafa, tipkovnicu koja ima odvod vode, mogučnost brzog vađenja optike da se umjesto nje stavi nešto drugo po potrebi (npr. ladica sa HDD-om, baterija...)