View Single Post
Staro 01.04.2007., 16:31   #57
horza
ono ispred konpjuktora
Moj komp

horza's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
vou ljudi, jeste malo poludili? ili se na vas ne odnose zakoni u RH (i ostatku svijeta)?

kužim da želite majice, ali ovo o čemu pričate je totalno protuzakonito i ukoliko to napravite, PC Ekspert Portal d.o.o. može tužiti i vas i poduzeće koje vam otisne takve majice ili bilo što slično.

gle, radit ćemo majice u nekom trenutku. pokušat ćemo to čim prije. trenutno smo zatrpani poslom, ali nam je to na popisu stvari koje treba napraviti.

po pitanju korištenje PC Ekspert logo-a, bilo kakvih drugih zaštićenih znakova i naziva, tekstova i svega ostalog što je pod copyrightom poduzeća PC Ekspert Portal d.o.o., podsjećam da se NE SMIJE koristiti bez prethodne pismene dozvole od strane poduzeća PC Ekspert Portal d.o.o.
nadam se da sam bio dovoljno jasan. branding je stvar na koju su sve firme osjetljive, pa tako i mi. i to s razlogom. upravo zbog situacija poput ove. aj malo razmislite... mislite da se još nitko nije dosjetio takvog nečega? ili još bolje... otisnuti majice s logo-m google-a? to je protuzakonito.

Horza (death dwarf)
birthsign: rebel

character perks
+95 excel organisation, +50 weather resistance, -20 energy, -35 image of reality, -80 house choirs

major skills
open-source, discussion, self-hypnosis, poetry, schtulichism

greater powers
final waves (alcohol hypnosis +30, self)
bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night)
misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius)
summon unknown female (demoralise +75 on target)

artifacts of choice
tv remote (hibernate +20 on self)
lounge chair (fortify sleeping +60 on self)
linux (destabilise system +45 on target)

little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable.
Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
horza je offline