01.04.2007., 09:13
|
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Autor Gen1us
Iso sam po tutorialu izbrisat drivere ili sto to vec je za analognu...Imam power cinema i u njemu imam hrvatsku kao regiju...Problemi su sto nemogu pratiti po onom tutorialu gdje naci to kod mene di izbrist dio teksta i di sta dodat...
U power cinema programu nema opcije niti za upisivanje freq...
Ali kad si u njemu mozes izabrati kako da preko cega lovis signal analog tv (cable),analog tv (antena),digital tv (dvb-t),composite i s-video...
Na analogu hvatam neke programe u tragovima sa malom antenom a na digitalnom kao sto sam rekao 0 bodova...
Help wanted....
|
Uh, meni je glupo opet pisati ono što već piše na onom linku, ispalo bi da prevodim. Rekao sam ti već da staviš običnu riblju kost antenu i usmjeriš prema odašiljaču.
Citiraj:
Autor Vuco
P.S. Od kada se to radio može hvatati preko "riblje kosti"? Naime, nemam nigdje za utaknut antenu, a hvata mi stanice (točnije, pronalazi ih, kada oću poslušat zroka se home cinema; to je onaj problem od početka, ali sutra idu novi windowsi gore pa onda nije problem  )
|
FM radio radi na niskoj frekvenciji i zapravo hvataš na komad kabela, antene, pogotovo ako je jak signal.
|
|
|