Citiraj:
Autor Gen1us
uzeo sam na kraju ovo jel u ve-milu nemaju ono iz prvog plana...
ASUS TV tuner P7131H sa daljinskim upravljačem, Hybrid DVB-T i Analog, FM radio, Philips TV tuner i decoder, mogućnost snimanja omiljenih TV programa, snimanje omiljenih video zapisa na DVD ili VCD!
Dosla je sa antenom za radio (neka zica) daljinskim i antenom kao za tv no kad spojim na tu antenu slika ne postoji (kad se trazi dvb-t signal) a kad se ide na analognu postoji nes sitno ali jako jako losa slika jer se jedva vidi...
Spojio sam u boravku na antenu od zgrade i dobio relativno dobru sliku preko analoga a dvb-t nema signala znaci niti jedan program ne nade kad trazi...
U cem je problem?
Kaj nebi trebao lovit digitalni signal i sa tom malom antenom?
Živim u Španskom znači negdje 5 km zračne udaljenosti od vjesnika di je koliko sam shvatio ta antena...možda i manje od 5 km...
|
imam istu karticu i isti problem. sa tim antenicama hvata k***, sa ovom iz zida na zgradi hvata nesto analogno, koliko-toliko, a dvb-t uopce ne hvata. ja sam u novom zagrebu.
neznam zasto nema dvb-t signala. u MediaPortalu signal strength je na nekih 70% ali je signal quality negdje na 2% za frekvenciji 754mhz. na 522 (sljeme) signal quality je na 0.