View Single Post
Staro 31.03.2007., 04:57   #24
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor crniskot Pregled postova
Nek je flet Šta,optima bi trebala uzeti 100gbit link samo zato jer svi žele poskidati cijeli internet iza 22h,filmove i serije koje će napola pogledati.

Da se ljudi znaju razumno ponašati,VM mreže nebi propale za 2 tjedna. A pošto neznaju,Optima šejpa. A u odnosu na ostatak ponude u Hrvatskoj,to što nude,nude po odličnoj cijeni.
VM Mreže nisu propali zbog toga, već zato što su napravili krivu računicu. Uzeli su preslabilink i to im se obilo u glavu (a tko zna što je tu još bilo, da li im je T-Com "zavrtao pipu" i sl., no u to neću ulaziti). Ako su ponudili flat onda su trebali biti spremni za to. Mislim nije da im seprebacilo 45000 korisnika, pa da je zbog toga nastao problem. Uopće se nije radilo o velikom broju korisnika.

Ma ne znam, to mi sve uglavnom szvuči kao spika ljudi koji nemaju flat, pa onda prigovaraju onima koji ga imaju (ne ciljam ovdje konkretno na tebe, ali u zadnje vrijeme se puno puta povukla ova tema, i puno puta se osjetilo da se baš o tome radi). Ako već plaćamo tako skupi flat onda ima da ga ako želimo možemo cijediti. Zašto ne bih mogao 30 dana mjesečno, 24 sata dnevno skidati punom brzinom? T-Com nas cijedi do mile volje. Kul, fair usage - neka onda oni stave fair usage i nek flat košta 50kn.
gorluk je offline   Reply With Quote