Tema: Virtual VCR
View Single Post
Staro 03.12.2003., 14:43   #2
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: Virtual VCR

Citiraj:
Originally posted by pogi
Malo se IGRAM (obrati paznju na sig) sa capturiranjem TV programa pa me zanimaju neke stvari.

1. Kako mijenjate program sa Virtual VCRom? Ja trenutno to moram ovako. Startam BorgTV sa kojim inace gledam TV, postavim kanal kojeg zelim snimati, UGASIM BorgTV i startam Virtual VCR koji se postavi bash na taj kanal ??? :confused:

2. Da li je maximalna rezolucija capturinga odredjena mogucnostima TV tuner kartice i da li odgovara maximalnoj rezoluciji prikaza TV tuner kartice

3. Koliko je otprilike razlika u velicini fajla kod cistog nekomprimiranog avi fajla i onog koji koristi MJPEG ili huffy kompresiju "u letu"? Prema sjecanju od jucer 20 sekundi rezolucije 400x300 mi je doslo 114 MB, dakle 5.7 Mb po sekundi.
MJPEG nisam mogao ukljuciti vjerojatno zbog slabog procesora.
1..neznam

2..max reza bi ti trebala bitii PAL standard koji je sedamsto i nesto puta opet nesto (moram pogledati na drugom kompu)..s time da se PAL reza razlikuje od kartice do kartice...tipa nekima je 750 drugim 720 i sl...

3..mjpeg moze raditi na slabom stroju...meni radi super...samo sto ga treba malo podesiti

uzmi si iuvcr ..jako je dobar i registracija je jednostavna i povoljna
msvrtan je offline   Reply With Quote