Opet ja

Nabavio napajanje od frenda 230W. Nije dosta da sve pokrene pa sam pokrenuo samo jedan HDD (od 2), mat i proc.
Sistem se digao i sve radi, ali onda ja odlucio dodat drugi HDD da dodem do nekih podataka i kad sam ukljucio komp se vise nije htio upalit.
OK pomislih mozda noname napajanje od 230W nije dosta za sve to pa ja stavo samo drugi HDD da vidim hoce mi bar upalit komp i napisat boot fail pa da mogu prek USB boota nesto i uzet si podatke, ali kad ukopcam taj drugi HDD opce mi nezeli upalit komp nis ni ventace niti ista kad je sam ili kad je na istok kanalu sa prvim HDD-om sve jedno ne dogada se nista???
Jel moguce da mi je ovo prvo napajanje skurilo drugi HDD i da zbog toga druga napajanja uopce nezele pokrenut komp kad je drugi HDD u struji?? Mislim kaj nebi bilo pravilnije da ga jednostavno ne vidi jer ovaj nema struju i bok nis ne boota a ne ovak da ga ne pali ???
I još jedna slučajnost taj program koji je pokrenut za gašenje kompa je bio instaliran baš na tom drugom HDD-u. Mislim vjerojatno je isto slučajnost jer po meni to nema veze, ali s druge strane ima u ovom slučaju dosta slučajnosti??
1.HDD Seagate 120GB 7200.8 Master primary.
2.HDD seagate 80GB 7200.8 Slave primary.
ostalo je gore navedeno!