View Single Post
Staro 29.03.2007., 04:53   #615
zwer54
Premium
Moj komp

zwer54's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
e ovak, neda mi se sad čitati svih 20 stranica, ali imam nekih zamjerki na vistu... u potpisu mi je konfa, mislim da je vise nego dovoljna da vistu vrti glatko... ocjene konfe mi je, za hdd 5,6 vga 5,9 a cpu 4,3 i ram 5,9... mislim da je to dovoljno da radi u potpunosti najbolje kak bi trebala...

neki programi ne rade ali to se ne cudim... no muci me ram i page file... tj. vistino kopanje po disku... onako, stoji sve na stand by, ja citam forume i ovaj pocne kopat po disku kao da defrag radi... ono, ne malo da zaršota hdd nego dere 10 - 15 minuta dobrih... i odjednom gotovo... a sve radi dalje ali me smeta to što ruje nekog vraga stalno...
Misleci da ce se to rijesiti ako iskljucim page file posto imam 2 gb rama mislim da bi trebalo bit dovoljno za sve kaj ja koristim... i tako ja to iskljucim i nisam dobio ama bas nista... i jos k tome odem u task manager na performance i pise:
ono cpu usage to je ok, skoro uvijek 0%, 2% i tak to... a memory recimo trenutno 813 mb (imam upaljena 2 mozilla browsera, task manager i dc++), ali pise ok, sad vec 814 (kak ovo pisem tak mi stoji otvoren task manager pa gledam) a dolje pod physical memory pise total 2045, cached 1457, a free 33, a pod system pisu one neke gluposti i na dnu page file: 742M/1963M

eto, znaci pokazuje da je zauzeto evo sad 815 mb a slobodnog rama imam 32... a page file je trenutno 743 mb, a iskljucen je page file... kad odem tamo na podesavanje toga odabrana je zadnja kvacica ona da nema page file...

jel ima netko slicnih problema??

inace da kazem, grafika recimo u internet exploreru (tj mozilli) je puno bolja nego na xp, cista slika itd... preglednost my computera i diskova isto super kad se naviknes... ali upravljanje memorijom me brine... i to dosta...

i eto sad gledam, na dnu task managera pise processes:40, cpu usage: 0% i physical Memory 39% (po kojoj pak to racunici...)