View Single Post
Staro 29.03.2007., 02:47   #21
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Seagate NE BUČI kao vrag, barem ne dva 320GB iz serije 7200.10 koje imam trenutno u kompu (a po tome bi trebali bučiti kao dva vraga, ne?). Ovo je uostalom 100 puta prežvakana tema imislim da stvarno nema smisla opet u nju ulaziti.

to Sninety:

Više ti se isplati uzeti 320GB model, budući da je kod tih modela cijena po GB najpovoljnija. Što se pak rama tiče, bit će ti sasvim dovoljan Kingmax 667MHz (pogotovo jer uzimaš E4300) - na FSB 400 procesor će ti raditi na 3.6GHz (100% OC!), a ram će biti u 1:1 omjeru na 800MHz (što Kignmaxu 667MHz nije nikakav problem, to je praktički ista memorija kao i Kingmax 80MHz).

Što se napajanja tiče - za tu konfiguraciju ti ni približno ne treba 500W napajanje, a budući da si spominjao audio namjenu mislim da biti najvažnija stavka trebala biti tišina, prema tome Seasonic S12 serija je logičan izbor (a i ne samo zbog tišine - ta napajanja spadsaju u sam vrh trenutne ponude). Seasonic S12 380W će biti sasvim dovoljan za tu konfiguraciju.

Što se tihog kućišta tiče - mislim da je Antec Solo idealan izbor za tebe - to je općenito jako dobro i tiho kućište, a ima i dodatni sistem za pričvršćivanje diskova gumenim trakama.
gorluk je offline   Reply With Quote