View Single Post
Staro 28.03.2007., 20:03   #60
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
@gorluk; smiren sam ja, ne brini ti za mene. vidim ja da si ti pametno dijete svojih roditelja pa se necu svadati sa takvim.

ovdje se govori o monitoru nize klase cijelo vrijeme, o onoj skupljoj nitko niti rijec nije rekao. cijela bit mog posta je bila da ako vec kupujete mon uzmite neki sa garom na pixele. samsung to ne daje, phillips daje. za ostale neznam jer nemam 4000+kn za visu klasu a niti mi ne treba, obican sam smrtnik kao i vecina nas ovdje te mi je 2000kn vec dosta. da radim negdje vani mislio bi drugacije, ovako to ne mogu.

kaj se tice kupnje monitora u ducanu i osvjetljenja...onak, kaj da ti kazem..
bio sam po danu sa perfektnim svjetlom, sm je imao brightnes na 100% i bio je taman dok je philips sa brightnesom na takoder 100% svjetlio ko blesav. problem(ako ti jos nije ocit) je taj da bright. ne moze preko 100% kod SM-a, (a treba ti) ali se kod philipsa da smanjiti. jel tako?je! takoder, svi su mon bili spojeni preko huba pa i ovaj...dakle usporedba slika na svim mon je bila ista.

no nije bitno, vec smo dokazali da je bolji od sm-a i to je bitno, ako i jedan covjek uzme philipsa zbog toga kaj smo napisali bar smo nesto dobro napravili.

o ostalome necu vise raspravljati, nema smisla...100 ljudi 100 cudi.

pozdrav!
gamer je offline   Reply With Quote