Citiraj:
Autor Bartuc
@Jelan@, nisam uopče znao da postoji taj Larp... Daj to malo opiši!
PS: Dali netko zna kaj bu zahtjevala ova igra? Mi je komp dovoljno jak za nju??
|
GeForce 7900 GS
Memory 256MB
Memory Interface 256-bit
Memory Bandwidth (GB/sec) 42.2
Fill Rate (Billion pixels/sec) 9
Vertices/Second 822.5 Million
Pixels per clock (peak) 20
RAMDACs (MHz) 400
pa...kaj se tice grafe driveri novi ce biti sasvim ok

imas 20 Pipeova,to je cist solidno,Antialiasing ces na medium ^^ detalje malo srezes i kupis si jos jednu pločicu rama i sve radi ko beba
Larp_ pa...to ti je Live Dnd doslovno

imas nekoliko vrsta ( ovisi jel se fajtas sa real weaponom ili sa
http://www.lrpstore.com/uploads/imag..._medium/63.jpg ( to je pvc cjev unutra i sve se radi od materijala koje kupis u Bauhausu ).Vrlo je jednostavna po pravilima,al nije tolko rasirena kod nas ko kod Šveđana ( švedski larp broji do 3000 ljudi po eventu ) ili po svijetu uglavnom.Mogla bi sad pisat esej,al sve se svodi na nekoliko eventova godisnje u kojoj se kampira u šumi podjeljeni u klanove ,sa gradom ,stražom,jezerom ,katapultima i jarmovima ( sve kaj si zamislis u MMO-ovima ) u kojoj se fajtate i rjesavate qvestove

. Svo oruzje mora imat zastite kapice da se nebi desilo da slomite nekom rebro ili ruku ( npr.ja

..bila sam jako ljuta,dont ask ) , moras imat armor -plate,chain,leather ili cloth u medievel stilu i dobru volju ^^
Kingmax 1GB DDR2 667 MHz x2
HDD WD Raptor 36 GB, serial ATA, 10.000 o/min., 16 MB cache + 2x HDD HITACHI 250gb,serial ATA-II,7.200o/min, 8mb cache
Logitech 2.1
Midi Tower,Chieftec black
Controlled by HIPER 670 W