View Single Post
Staro 27.03.2007., 23:43   #249
Sinac
...samo te gledam...
Moj komp

Sinac's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Gigabyte 8800GTS 320Mb

Prvi dojmovi:
1. Dosta tiha, imao sam prije toga 7900GS sa Zalmanom tako da sam očekivao veliku buku no ugodno sam se iznenadio. Sasvim prihvatljiva buka odnosno tišina, negdje na nivou uobičajenih grafičkih kartica sa solidnim coolerom.
2. Instalirao nove drajvere i mogu reči da je dosta popravljena gamma tako da tamni djelovi slike više nisu pretamni kao što je to bilo ranije. Povisujući gammu imao sam izbljedjele srednje tonove tako da je slika izgledala dosta isprano a sad je to daleko življe.
3. Nisam vrtio ništa prezahtjevno, Battlefield 2 DEMO i AA. Stvarno se veliko ubrzanje i kvaliteta vidi na BF2 demo. Kad se leti avionom bolji je prikaz detalja. Neki objekti imaju daleko bolji metalni odsjaj (ljestve kojima se penje na krov hotela) i boje su daleko življe što je posljedica navedenog pod točkom 2.
4. Vozim 19" i 15" LCD bez ikakvog problema, radim grafičku pripremu i stvar funkcionira odlično. To napominjem jer mi se sa ATI karticama znalo dešavati da u vektorski orjentiranim programima (Freehand, Corel, Quark...) prikazuje nepostoječe linije, Nvidia nema tih problema.
Sinac je offline   Reply With Quote