Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 01.12.2003., 16:58   #596
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking mljaaaacccc....

ajmoZderonje...da vidimo koje ste bazne,visinske i nizinske pripreme obavili i koje trikove ste pripremili za ovo bozicno i novogodisnje doba"citaj:zderofest,festival ica i pica,krkenzialldayz&najt,frigidigi party,vusenaseipodase.."

evo...da se razotkrijem.....naaajvaznejse je izbacit 5 i 6 snitu kruha jel one blokiraju sniclin broj5 i 6 da uklizu na bazu...da bi se napravilo vise mjesta i bolja smjesa izbaciti preeevelike kolicine alkohola...bolje je podlevat zi skropecima koji uvjetno receno oslobadaju dodatni prostor za slatke pizdarije ala londonerice,madarice,ruske subare,rum kuglagere i u najboljem sljucaju bakljavu z orehima... salovnjake,kremsnite i ine snite da ne spominjem isto ko i cudesno drvo!!

eee,sad ak i s tim preeterate ostaje vam stari rimski trik koji rado koriste bulimicarke..prejdes vu klonju 2 prsta vu gubec-bega i oooopeeraaa-rigoleto u 2-3 cina...pauza 10 minut pa jopet spocetka!!! nis se ne places kaj si se zrigal kad opet mores vu sebe nametat...moze i po drugom rasporedu

ak vam je to pre extremno preporucam malo domace dijete....samo na spek,luk,cvarke i krvavice!! da vam se zeluceki rasteegnu ,tak da morete "sve"probati x2 i jos kod punice na novogodisnje jutro "spocepati par rebric il finisirat z 5-6 sarmica!!a kad sogorica ponudi kolace (5-6vrsta novih!!!)nebute valjda takva svinja da ne probate sve i pohvalite njeno slasticarsko umijece!!!!!

mene muci teska dvojba za Bozic: punjenu puricu z mlincima il odojceka i janjceka (sakega po frtalj ,za uzi krug..) ili morti nekaj "ala wild"???? uf,vec sam si narucil sarmicu kod punice,koljace kod sogorice,sused bu nekaj experimenteral zi klobasami i clovek jednostavno nema srca nikog odbit i ne probat!!a kad moje srceko napravi 2 protvanja bakljave ,joooj,teske je stati dok nekaj pliva vu njima!!

:burn: :burn:

je,posle toga kunem oca i mater vesmasini kaj mi je hlace stisnula,decu kaj za njima moram tanjure "smicat",babu kaj dooobro kuha i svoju rit kaj sve mora vu sebe nahitat!!

pa onda ovo nanovo,fuliranje do sljedece prilike i zderofesta!!

ajde,ziveli vi meni stoidvajslet!!!!!
mitzek je offline   Reply With Quote