Pozdraf svima, novi sam ovdje ali vidim da sam naišao na pravo mjesto za pitat o LCDima.
Pročitao sam manje više sve što ste napisali o tematici, a poseban

ide za one tutoriale u stickyijma. Ipak, ostala mi je mala trojba oko izbora monitora pa ako bi netko mogao iznijeti svoja iskustva i mišljenja.
Kupujem ovih dana 19” monitor koji bi trebao zamjeniti moj dobri stari 19” CRT na stolu, a da pritom kvaliteta slike ostane barem na istoj razini. Nisam gejmer i igrice koje igram su već odavno stvar prošlosti tako da mi ne treba neka zvjer sa odazivom od 1 ms, ali mi je bitno da je kvaliteta slika i boja dovoljano dobra za manji rad sa videom (gledanje DivX-a, DVDova i povremeno editiranje istih) i obične aplikacije u windozama tipa Word, Excel, Corel i sl. Ništa fancy.
Upravo iz tog razloga sam odredio budžet od 1800 - 2000 kn, jer sve iznad toga smatram da bi bilo bacanje para u prazno.
Da ne duljim, koji bi ste mi od tri modela, 2 iz
ove tablice (Philips 190S7, BenQ FP91GX), preporučili. Te bih njima još dodao Hyundai L90D+. Uzimajući u obzir da mi treba samo za ono gore napisano.
Eh da, još me zanima i ovaj monitor:
LG L1952TQ
Vidim da u onoj tablici stoji model 1952T, sad Ve-Mulj ima nekoliko modela 1952 ali drugih slova na kraju. Ovaj monitor je taman 2000 kn pa odnosi li se onaj iz tablice taj ili neki drugi monitor?
Zahvaljujem!