View Single Post
Staro 26.03.2007., 15:20   #5
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Je Hellgate ce bit ludnica.

Bill Roper je lik i pol koji je u Blizzardu jos od Black Thorne-a, kada je bio samo zaduzen za muziku (kao i na Warcraft i Warcraft II naslovu gdje je radio i voiceovere). Na Diablu je radio kao producent, Starcraft executive producer i Diablo II Senior Producer (nije da bas mogu definirati razliku izmedju executive i senior producenta, posto su po meni oba vrh hijerarhije, ali dobro, ocito ovi u GFW znaju drukcije ). Dapace lik cak i izgleda cool, ne ko geek iz ID-a (da, zaboravih mu ime, onaj sto je lud za skupim autima).

Imate u GFW March Issue interview s njim btw, a ono sto mi je najvise zapelo u oko u interviewu je : Maybe we'll get some Battlefield 2142 guys who want to come over and try out the Hunter class and FPS style of play.
Ovo mi govori da ce gameplay za svaku klasu biti potpuno drugaciji, jer ocigledno misle sa svakom klasom privuci drugaciji tip igraca. Naravno, da mi to najavi neki XYZ developer znao bih da ce ispasti buckuris koji ce bit neigriv svima, ali ovako ima nade da to ispadne vrlo dobro. Vidjet cemo
Elven je offline   Reply With Quote