View Single Post
Staro 26.03.2007., 14:19   #51
gorluk
Čovjek
Moj komp

gorluk's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Ozy Pregled postova
Gleee...nema se šta istezati zato jer kupujem za keš,a već me od istezanja kičma boli...
A kartice ,čekovi i taj rad ne dolaze u obzir...i dobro da ne dolaze,samo mi nabiju kamate...a vako još dobijem popust.
A budžet može biti toliko koliki sam naveo i amen,hebiga i ja bih volio da je veći...
Ok, samo sam predložio jednu od olucija (budući da si rekao kako želiš dobar monitor koji namjeravaš koristiti duže od 5 godina).

Citiraj:
I kutovi gledanja H/V su stvarno odlični,tako da mi se čini ok monitor,a sad za tu cijenu dali je best-buy,to neznam,valjda je...
Ja općenito ne volim tu "best buy" kategoriju, budući da može označavati jako puno toga - naime netko pod "best buy" misli na najjeftinije što može dobiti, netko drugi pak misli na najbolje što može dobiti, a netko treći pak na najbolji omjer cijene i kvalitete. Jako puno proizvoda može spadati u taj "best buy" - npr. NEC 2690WUXi koji košta 11000kn je također best buy, budući da je to najbolji monitor koji možeš uzeti za te novce itd. No, ako ćemo već govoriti o toj kategoriji, onda da - Philips 190P7ES se defitivno može svrstati u nekakav "best buy".

Citiraj:
Takođđer vidim da piše Brilliance u nazivu,pa sad i za to da pitam dali je to nešto kao Perfect Panel ili...?...uglavnom šta to predstavlja točno?
Perfect Panel imaju samo Philips modeli koji spadaju u njihovu lower class kakategoriju, kod boljih modela ne daju Perfect Panel garanciju. "Brilliance" je koliko znam oznaka serija monitora više kvalitete.

Citiraj:
Sve u svemu preporuka dakle na taj...znači MVA je dosta bolja matrica od TN..?
Dosta dosta dosta bolja. U svakom pogledu.

Ako se možeš strpiti, i ako ti nije previše dati 2500-2600kn za Philips 190P7ES onda defitivna preporuka. Neusporedivo bolji izbor od raznih modela s TN matricom (bio to Samsung, LG, Acer, Benq ili tko već).
gorluk je offline   Reply With Quote