Tema: BenQ FP222Wa
View Single Post
Staro 25.03.2007., 15:57   #28
trimac
Premium

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor butthead Pregled postova
Ma nije toliko ni loša slika kad je na rezi 1680x1080, za nju je namijenjen,ali ispod toga slova su "zgužvana" (ne znam ni kako da to opišem, lelujaju dok mičeš prozor) i ne daju se podesiti (iako postoje neke kontrole s kojima bi se to moralo moc, ali nema šanse).

To izbijanje svjetla ne primjećujem, ali boje su normalne jedino u centru monitora, prema rubovima tamne ili blijede?!?!

Sutra ga zamjenjujem za nesto drugo. Ciljam na LG FLATRON L204WT. Znali itko ista o tom modelu?
Gledao sam neke komentare o njemu ali niko ništa konkretno ne govori.
Na kraju balade mi je uletio taj LG. Koristim ga nekih dva tjedna i mogu podjeliti s vama prve dojmove.
Prvo je da po defaultu ima prenabrijan brightness za moj ukus, drugo nisam prezadovoljan kutom gledanja (nije loš, ali u usporedbi s NEC-om 20WGX2 Pro je nula ). Zatim, nakon godina tvrdoglavog korištenja CRT-a sve moje teze (naravno, ne samo moje) da boje na prosječnom LCD-u nisu ni blizu bojama koje se mogu doživjeti na (ispod)prosječnom CRT-u definitivno stoje. Nakon 959Nf bi me jedino NEC 20WGX2 Pro zadovoljio (i bude, kad skupim pare ). Naravno, ako je nekome bitna ergonomija, može odmah u startu odustati od LG-a jer nema podešavanja po visini, pivota i sl. Može se podesiti jedino nagib i to je tako nespretno izvedeno da se svaki puta pitam hoću li nešto polomiti i pri tome zapackam monitor jer je okvir oko njega jako tanak.
Za gledanje filmova i igranje je OK, nema ghostinga (očekivano), ne izbija pozadinsko osvjetljenje (i bolje, jer bih ga razbio ).
Moj zaključak je da je ovo solidan i ne preskup monitor, s kojim ću moći živjeti dok si ne kupim NEC-a
Rule#100
Give someone a fish, you feed him for one day. Teach him how to fish, and you lose a steady customer.

T.
trimac je offline   Reply With Quote