Gleee...nema se šta istezati zato jer kupujem za keš,a već me od istezanja kičma boli...

A kartice ,čekovi i taj rad ne dolaze u obzir...i dobro da ne dolaze,samo mi nabiju kamate...a vako još dobijem popust.
A budžet može biti toliko koliki sam naveo i amen,hebiga i ja bih volio da je veći...
I nije mi neka stiska s vremenom pa ću sačekati taj model.
Inače što se tiče formata monitora i slike,mislim čak da mi i bolje odgovara klasični 4:3. A sad par pitanja ovako - tipa ako može dtealjnije malo da se napiše specifikacije i karakteristike MVA matrice;nije da sam stručnjak po tom polju,ali znam nešto o PVA matricama i IPS,te podosta o TN,a drugo pojma nemam... :stooopid: Pa sad vidim da je kontrast odličan - 1300 je super ako jej uistinu toliki taj tipični kontrast. I kutovi gledanja H/V su stvarno odlični,tako da mi se čini ok monitor,a sad za tu cijenu dali je best-buy,to neznam,valjda je... Takođđer vidim da piše Brilliance u nazivu,pa sad i za to da pitam dali je to nešto kao Perfect Panel ili...?...uglavnom šta to predstavlja točno?
I da,nije on baš 300kn skuplji nego prije će biti cca 500kn...ali ajd ako se skupi,može proć... Gledam u Autronicu koji je službeni distributer za Philips i tamo dođe 2700kn. I piše kod njih na stranici pod jednom stavkom : sRGB - sad dali to znači da ima s-video ili...jer na službenoj stranici ne vidim da piše da ima s-video ulaz...dobro sad i ne vidim baš obzirom na to koliko sam budan,ali možda čak i ima,piše da ima neke kompozitne ulaze...
Sve u svemu preporuka dakle na taj...znači MVA je dosta bolja matrica od TN..?
Ajd baš probam da se prebrojim za tako nešto...
Gorluk hvala puno na informacijama,pa pomozi još malo ako ti se da,pa da dovedem ovo do kraja.