Ekipa hvala na savjetima.
LG bash i ne razmatram...no vidjet ću i njega po potrebi. Izgleda da će mi se ipak otegnuti prodaja možda i do idućeg tjedan...
Jedan važan faktor nisam naveo,dosta važan! Ovo za tv-dakle tko ne kuži; treba monitor da ima digitalni ulaz a da nije DVI!!! Dakle S-Video ili makar žuti činč - zašto? - pa da mogu max.tv uređaj uptekat na njega;on ima taj izlaz i scart;a scart na monitoru neću nać sigurno jel...
I sad vidim aj onaj Philips ima recimo USB;ali meni treba S-Video ulaz...zvučnike i nemora imati;ali poželjno je....dobro lako ja spojim svoje Creative-ce.
A sad za monitor tražim preporuku eto za neki sa time i čim bolji sa TN matricom 19" ili 20" - može wide (wide da je 20") ili 4:3,samo da ima šta mi treba,i naravno da je kut gledanja makar solidan,te da je dobar kontrast i osvjetljenje.

Cijena za TN - maxxx! do 2200kn!...
A također tražim preporuku i ja čim jeftiniji 19"! S-IPS,isto wide ili 4:3;ali da opet ima solidan odziv.

Cijena za IPS - maxxx. 2700kn...ne pitajte zašto je tako;ali tako je...
I da,Pivot isto nebih...
Eto molim iskrenu pomoć svih koji mi mogu pomoći,stvarno ne da bih pivu platio nego ono,loood sam više;ali opet kad znam da neću monitor mjenjat 5- ili 10 godina,pa neka bude čič-čim bolji...!