View Single Post
Staro 24.03.2007., 20:13   #3
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Aj da budem jasniji, otvorio sam portove u comodu za 4-5 programa bez bada (COD2, utorrent, auzureus...). Po ovom tvom tutorialu JEDINO nisam unesao ip svog kompa (upravo isprobao i naravno i dalje ne radi). To nisam napravio ni za jedan drugi program. Comodo jednostavno NE PUŠTA emulca na net. I da portovi na se515 su otvoreni. Kad ugasim Comoda skida bez beda, kad ga upalim neki puta se emule ne može ni spojit na server, a neki puta se spoji ali ne skida.
I da, upoznat sam sa sajtom www.portforward.com.
Dakle, više stvarno ne znam što napravit, pa si tražim novi wall. Ideje???
EDIT: Evo kad ugasim aplication moitor i dalje ne radi, ali kad ugasim network monitor emule radi. Sve podešeno, portovi upisani po uputstvima sa portforward, pravilo pomaknuto iznad block all, ali i dalje ne radi??? WTF???
EDIT2: Riješen problem, ali i dalje molim ideje za novi firewall. Trebalo je u network monitor pravilu prebacit da je pravilo za in/out, umjesto po def. samo za in.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.

Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 24.03.2007. u 20:32.
Pomo je offline   Reply With Quote