Citiraj:
Autor hajduk fan
evo da ne otvaram novu temu jer je moje pitanje identično zozovom uz sitne drukčije detalje. naime potrebno mi je idealno (dovoljne snage, jakosti, ne prevelike - potrošnja, skupa struja; tiho, stabilno) napajanje za konfiguraciju:
core2duo e6300
2gb ddr2 ram
gf 8800 gts 640
hdd 320gb seagate
dvd+/-RW pioneer 18x
thermaltake kućište soprano (2x120mm fan, 1x90mm fan)
dobio sam savjet na newsima da je za tu konfiguraciju s12 430w kao stvoreno, no problem je što tog napajanja trenutno nema ni u hgspotu ni u ve-milu. a te dvije navedene trgovine su mi jedini izbor pošto kupujem u osijeku a ne u zg. čak ni u linksu trenutno nije raspoloživo, odnosno nema ga na lageru do daljnjeg.
ja vas, zapravo, molim da mi savjetujete najidealnije (postoji li takva riječ?) napajanje iz vemilovog kataloga ili (ALTERNATIVA) kataloga hgspota.
|
Neznam zašto baš u Ve-milu ili u Hg-spotu da uzimaš napajanje;ali ako je konfa preko neke vrste kreditiranja...

Ma da je svejedno bolje da to odvojiš keš pa uzmeš onda nešto bolje...

Tipa Element 50EF za 550kn u PcBorg-u...
Ako mora biti Ve-mil;onda neznam,možda Fortron iz Bluestorm serije...ali preskup mi je za ono šta nudi..

Uostalom ništa oni i nemaju od marki osim tog Fortrona...

Tako da 550W Bluestorm - 650kn...?

ili puknut 350W PNF pa ako drži super

- ako ne...
A u HG-Spotu je malo veći izbor...pa preporuka na 430W CoolerMaster RS-430PCAP SuperSilent...
Eh da,nisi nigdje naveo do koliko para...?