Evo ja sam danas bio u Links-u i dečki su rekli "prošlo je više od osam dana od kupnje memorije, pa ćete morati otići u tvrtku Lost jer su oni nabavljači Kingmax-a za Hrvatsku". I dobro odem ja do Lost-a, kad tamo sve sami "genijalci". Javim se tamo na ulazu, a oni me upute u svoj servis. Ne volim blatiti nikoga, a pogotvo ne ljude koji ne trebaju neke stvari znati, ali dotični gospodin onako iz visoka pita u čemu je problem. Ja mu objasnim da na memi nema ljubičatog čipa koji potvrđuje orginalnost memorije, a on kaže da nikad nisu imali memorije sa ljubičastim čipovima, već samo sa crnim. I dok sam ja njemu uspio obasniti o čemu je tu riječ, on kaže da su možda jednom imali takvu seriju, ali je to bila ddr, a ne ddr2 mema i da takvih više nema

I nakon svega kaže da ja idem to riješiti u Links gdje sam i kupio memu. Ne znam, ne smeta mi toliko taj problem oko meme, koliko sam se raspizdio kad vidim koji sve ljudi rade na kojim mjestima. Pa ako već radiš s memorijama, uzmi si jedno popodne pa ih prouči malo, a ne ko pavijan kad ti netko pita za robu s kojom bi trebao biti na ti, ti ni ne znaš o čemu netko priča