Citiraj:
Autor LorD ClockaN
@igorba:
Jel oni svi gore imaju nativno sata sučelje?
Koji bi ti od svih u HR najrađe uzeo da je sata?
Tvoj gs42 nije sata?
|
Ne znam jel sučelje nativno ili koriste bridge. H42N nije SATA, imam 2 nativna IDE konektora pa me ne brine to, a čekam da SATA optički pogoni prevladaju dječje bolesti kojih zna nekad biti. Došli bi mi u obzir LG, Pioneer i LiteOn/Samsung (ova dva koriste isti čipset, imaju slične osobine), ali svaki za svoju namjenu. Zasad bih izbjegavao NEC-a, nove serije im nisu dobre kao stare. Ali, ja imam više snimača od kojih svaki ima svoju namjenu, a ti tražiš all-round snimač. Osim toga ti koristiš najviše Ritek medije, a ja ih ne volim ni primirisati u blizini. Tako da ne znam što da ti preporučim. Za Pioneer i LG-ja ne mogu baš naći puno rezultata s Ritek medijima, a ono što sam našao (za LiteOn-a), varira od jako loših do solidnih. Za LG-ja mogu pretpostaviti rezultate prema rezultatima sličnih snimača (samo ne SATA), a koji su isto mješoviti (uglavnom solidni za takav medij). Za Pioneera očekujem da bi trebao biti bolji s Ritek medijima (snimači s NEC čipsetom inače najbolje snimaju Ritek medije), ali to moje očekivanje je zasnovano na prethodnom modelu DVR-111.