View Single Post
Staro 23.03.2007., 08:16   #10
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Evo,da se i ja javim..mislim da je najveća prednost boxa360 što je,kako Catkiller kaže,prisutnost na tržištu od preko godinu dana,osim evo nešto bolje grafike i drugih manje više subjektivnih kriterija..na stranu jednog,drugog..ja bi isto pucao na box360..imam i jedinicu,znam da je nemjerljivo,ali već se onda vidjelo da ima potencijala cijela serija konzola..Xbox live! isto vjerujem da je proradio u Hrvatskoj,dakle online igranje šljaka..kao i updateovi..

Ipak,moram napomenuti kako će kvaliteta prikaza,odnosno zvuka ipak najviše ovisiti o telkaću..nije isto imati iz Peveca Thompsona 55cm i Plazmu ili LCD od Loewea..

Ma afirmirat će se plejka3 soon,bez brige..ako dođe novi GranTurismo box je gotov ,kao i Final Fantasy,koji je čini mi se,PS only naslov..
Do tad..box je bolji izbor..ali gledajući dugoročno,i sa marketinškog aspekta..mislim da će ga plejka3 pojesti kroz godinu dana..samo da sjedne kupcima..ionako je hype golem..svi jedva čekaju..kao i kad je ps2 dolazio..boom je jednostavno veći nego kod boxa360,kao i popularnost i masovnost...to će vjerujem odnijeti prevagu..

Pratim to tržište već jako dugo,conzoles expert ..i prilično sam siguran da ako 2-3mj pričekaš na ps3,da se cijena ustabili..dugoročno,da je to bolji izbor..ja imam NES,GB,GBC,GBA,SNES,N64,Segu MegaDrive2,neispravnu Genesis i Xbox..ali xbox360/ps3 će biti prava revolucija..nemjerljivo sa ičim viđenim..ipak,dosta baxxa je u igri.$$$...
thedream je offline   Reply With Quote