Citiraj:
Autor Lihto
Nego kak netko očekuje da će sa sačmaricom pogodit tipa sa 7m i da će ovaj umrijet?!?!?! Pa sačma je blisko oružije i kad pukneš na neprijatelja sa 2m on odmah pada.
|
Mozda je u STALKER-u tako zamisljeno, no mislim da u stvarnosti to tako ne bi trebalo biti

jos ako ga dernes s x2 patrone,bez obzira na armor,mora da odleti,IMO. 7m....pa sto ce mi onda puska ako moram prilazit na 2m? Tak mogu uzet lopatu i zviznem ga po glavi i eto. No ,bezveze je raspravljat o tome, jer opcenito je katastrofalno napravljen model nanosenja stete naspram oruzju koje se koristi na relaciji armor--tezina levela--udaljenost--broj ispucanih metaka. Pitam se jos samo kakav je to armor kad u njega ispucas 3-4- spremnika iz pistolja s nekih 10-15m i opet nista?

Tu su decki gadno zabrljali. Far Cry je npr ili bilo koji noviji FPShooter nebo i zemlja prema ovome.
Ako se vec fura u pogotke u glavu, to je malo jadno,jer su tako i jadno neprecizna oruzja,nazalost. Uglavnom,bez obzira na lijepu grafiku,bas zbog ovih razloga me igra prilicno razocarala.