Brzina snimanja:Početna: 4.01x Završna: 8.01x Prosječna: 7.39x Način: Z-CLV Proteklo vrijeme: 9 min 07 s Za test su korišteni Sonyevi DVD-R 8x mediji prosječne kvalitete. Snimali su se testni podaci težine 4.38 GB.
Brzina snimanja:Početna: 4.01x Završna: 8.01x Prosječna: 7.39x Način: Z-CLV Proteklo vrijeme: 8 min 58 s Za vrijeme testa sam imao samo Verbatimove DVD+R 16x medije pa su oni poslužili za test. Na 8x brzini se prvi puta na testu susrećemo sa Z-CLV načinom snimanja.
Dio sniman na 6x ima previsoku razinu PIE grešaka (iako debelo ispod dozvoljene granice), a dio sniman na 8x je vrlo dobar.
Brzina snimanja:Početna: 6.71x Završna: 12.01x Prosječna: 10.80x Način: P-CAV Proteklo vrijeme: 6 min 35 s Kod 12x snimanja je korišten isti medij kao i kod 8x snimanja. Snimač je ovdje odlučio promijeniti način snimanja u P-CAV.
Sve je u redu (vrlo dobro, ne baš odlično). Pomalo povišen PIF na samom kraju, ali ništa strašno.
Brzina snimanja:Početna: 6.71x Završna: 16.04x Prosječna: 11.94x Način: CAV Zauzeće procesora:Najmanje: 0 % Najveće: 58 % Prosječno: 8 % Proteklo vrijeme: 5 min 48 s Zašto bi uvijek sve moralo biti bez problema... Zauzeće procesora pri ovoj brzini je dosta skakalo bez obzira što se na računalu u to vrijeme ništa drugo nije vrtilo osim snimanja. Nisam bio zadovoljan pa sam krenuo snimati još jedan identičan medij...
Brzina snimanja:Početna: 6.71x Završna: - Prosječna: - Način: CAV Zauzeće procesora:Najmanje: 0 % Najveće: 16 % Prosječno: - Proteklo vrijeme: - Nakon prethodnog problema slijedi još gori problem. Zauzeće procesora je bilo u dozvoljenim granicama, ali snimanje nije došlo do kraja. Iz čista mira je LED-ica na snimaču prestala svijetliti i graf je stao na gore prikazanom mjestu. Nakon screen shota sam pričekao još 5-10 min u nadi da će se nešto dogoditi, ali bezuspješno. Pokušaj zaustavljanja snimanja na tipku Stop je završio prisilnim zatvaranjem Nero CD-DVD Speeda. Zatim sam krenuo izvaditi uništeni medij, ali "ladica" nakon pritiskanja tipke nije izlazila van. Odlučio sam resetirati komp i pokušati još jednom, ali dogodila se ista stvar s tim da je snimanje puklo pri kraju medija. Posegnuo sam za flashanjem novog firmwarea...